E-UČILNICA | Mala šola SRS | E-INDEKS | URNIK | Akademski koledar

Začetek testiranja novega digitalnega orodja s študenti

imag4

Projektna ekipa je zaključila z internim testiranjem SOS IB digitalnega orodja in začenja s prvim krogom testiranja orodja v razredih. Zbrali smo nekaj študentov prostovoljcev, ki sledijo predmetom predavateljev in predavateljic, ki so vključeni v razvoj projektnih rezultatov. Študenti in študentke iz Slovenije, Hrvaške, Armenije, Mozambika, Portugalske in Španije bodo morali s skupnim delom reševati lažje poslovne izzive v mednarodnem trajnostnem poslovanju. Tako bomo lahko preverili tudi, kako se razvito orodje obnese v dejanskih učnih procesih. Želimo si, da bi novo digitalno orodje olajšalo razumevanje teoretičnega znanja in omogočalo lažji prenos teorije v prakso.

Nadalje bodo tako študenti kot predavatelji razvijalcem sproti sporočali svoje morebitne težave v digitalnem orodju, ob koncu obdobja testiranja pa bodo lahko še obširneje poročali tako o svoji izkušnji kot o predlogih izboljšav in nadgradenj SOS IB orodja.

Vse povratne informacije bodo izjemno dragocene za projekt in njegove rezultate, za katere upamo, da bodo v prihodnosti prispevali k novim pedagoškim pristopom v visokošolskem izobraževanju ter tudi k širjenju znanja o trajnosti.

 

Projekt S.O.S. International Business sofinancira Evropska unija v okviru Erasmus+ programa (KA2: sodelovalna partnerstva na področju terciarnega izobraževanja). V njem sodelujejo koordinatorica Visoka šola za računovodstvo in finance VŠR, Veleučilište RRiF, Varna University of Management VUM in hrvaški inštitut IDOP (Institut za za društveno odgovorno poslovanje).








Scroll to Top